Top 10 companii de hosting din România în 2023

Într-o lume unde prezența online este esențială, alegerea unui furnizor de hosting de încredere poate face diferența între succes și eșec. Iată top 10 companii de hosting din România în 2023.
  1. HostRiver: Compania oferă pachete de gazduire WordPress bine structurate și performante. În ciuda faptului că prețurile lor nu sunt cele mai mici de pe piață, serviciul de înaltă calitate și suportul pentru clienți justifică pe deplin costurile.
  2. Webfactor: Este o companie cu o gamă largă de servicii de hosting, de la hosting shared, VPS, până la servere dedicate.
  3. HostVision: Cu o gamă largă de opțiuni de gazduire și un suport tehnic de calitate, HostVision este o alegere excelentă pentru întreprinderile mici și mijlocii.
  4. xServers: xServers se distinge prin planurile sale flexibile de hosting, capacitatea de a se adapta la nevoile în continuă schimbare ale afacerii tale și un suport tehnic de excepție.
  5. MXHost: MXHost se mândrește cu infrastructura sa robustă și echipa de suport tehnic dedicată. Oferă o gamă variată de servicii de hosting, adaptate nevoilor fiecărui client.
  6. ClausWeb: Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul hostingului, ClausWeb este renumit pentru fiabilitatea și performanța serviciilor sale.
  7. Gazduire.ro: Această companie oferă o gamă largă de servicii, de la gazduire web la înregistrare de domenii și certificate SSL, la prețuri accesibile.
  8. Romarg: Înființată în 2001, Romarg este una dintre cele mai vechi companii de hosting din România. Ofere servicii de gazduire de încredere și de înaltă calitate.
  9. THC Servers: Companie românească ce oferă servicii de gazduire web, înregistrare de domenii, certificate SSL și multe altele. Se remarcă prin serviciile de calitate la prețuri accesibile..
  10. Gazduire.net: Această companie oferă o gamă largă de servicii, de la gazduire web la înregistrare de domenii și certificate SSL, la prețuri accesibile.

Alegerea serviciului de hosting potrivit poate depinde de mai mulți factori, cum ar fi necesitățile individuale ale site-ului tău, bugetul disponibil și tipul de asistență de care ai nevoie.

Citește și Cei mai buni furnizori de hosting din Europa